Wie is Lonneke Selles

Ruim 25 jaar zit Lonneke Selles in het vak en recent is er het eczeem consult bijgekomen. Een gedegen opleiding en goed voorbereid om ook mensen met constitutioneel eczeem goed te kunnen begeleiden. Het vak huidtherapie groeit nog steeds en blijft interessant. ‘Ik geniet van het intensieve contact met de cliënten en van de diversiteit van het vak. Met al mijn cliënten werk ik toe naar het maximale effect van de behandeling. Als zij tevreden zijn ben ik blij’.

Kwaliteit staat bij Huid&Oedeem Praktijk hoog in het vaandel. Lonneke werkt dan ook met de allerbeste apparatuur. Maar ze kijkt verder dan de fysieke klacht alleen. De mens is in haar ogen één geheel, er is geen scheiding van lichaam en geest. Hoe iemand in elkaar steekt openbaart zich immers in de huid. `We gaan samen een traject in. Binnen de therapie is er ruimte om te communiceren, je bouwt een band met elkaar op. Ik vind de communicatie en persoonlijke betrokkenheid binnen dat traject belangrijk’.

Naast huid- en oedeemtherapeut is Lonneke sinds 2019 ook gecertificeerd Transformational Breath ademcoach en daarin werkzaam. ‘Adem doet leven’. Ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact op. Binnenkort verschijnt over het ademwerk een eigen website.

En natuurlijk is er meer naast het werk. Lonneke is actief in enkele besturen, Dorpsbelang Siegerswoude en Transformational Breath Association Nederland. Verder kun je haar buiten vinden in de tuin, zowel tussen de planten als de groenten alsook in het bos. ‘De natuur doet mij steeds weer verwonderen: luister, voel, kijk en geniet’.

Wie is Lonneke Selles